Homepagina
Lieve Leonie
De auteur
Bestel
Reageer

Lieve Leonie,...

Het boek "Lieve Leonie" is voor iedereen die eens met problemen worstelt en graag de dingen zelf oplost. Het biedt een spiegel en een zelfreflectiesysteem en vooral een vriendelijke, aanmoedigende stem. Dit boek stelt je vragen die zeer uitdagend zijn maar je was vergeten om jezelf de vragen te stellen. Hoeveel ´fun´ is er in je leven? Hoeveel rust neem je en waarom niet? Hoeveel tijd neem je om te genieten? Hoe gelukkig mag je zijn?

Het boek is verder origineel omdat de (goed leesbare) inhoud wordt verteld aan de hand van een vaak luchtige, maar wel diepgravende briefwisseling tussen een tante en haar nichtje. Je maakt kennis met de spelregels van persoonlijke groei en het vinden van je eigen geluk. De auteur vult niet in wat de uitkomst moet zijn, maar geeft praktische tips en oefeningen om zelf antwoorden te vinden. Haar boodschap is wel: doe iets en doe het zelf!

Benita Plesch: "Dit is boven alles een boek dat je aanmoedigt. Het boek gaat uit van de wijsheid die in iedereen zit; het leert je de kunst om je eigen kracht en je eigen mogelijkheden te ontdekken. Voor iedereen die met levensvragen worstelt, kan dit boek uitkomst bieden."